2 Travel Tubes

€ 9,90

2 Travel Tubes

€ 9,90
Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Makkelijk een paar extra doekjes!

Als je onderweg bent is het belangrijk dat je je handen goed schoon houdt, niet alleen voor je zelf maar ook voor de mensen om je heen. Dit blijft ook na de corona heel belangrijk. Als je wat langer onderweg bent heb je een paar doekjes nodig om je handen toch schoon te houden.

 

Met de Tissue Tube heb je altijd 12 keer weer schone en frisse handen.

 

De Tissue Tube past makkelijk in een broek zak en zorgt ervoor dat je tot wel 12 keer je handen of je gezicht kan opfrissen. De Tissue Tube is ook perfect om te combineren met de Compact Travel Kit omdat je misschien meer dan 6 doekjes nodig hebt op een dag. De Tissue Tube zorgt ervoor dat de doekjes beschermd zitten tegen vloeistoffen waardoor deze niet ongewild zullen uitzetten.

 

Houdt de doekjes goed – de Tissue Tube zorgt ervoor dat de doekjes beschermd zijn tegen water om zo de doekjes compact te houden tot je ze echt nodig hebt.

 

Makkelijk mee te nemen – de Tissue Tube past makkelijk in je broekzak en zo kan je altijd makkelijk een vochtig doekje op zak hebben.

 

Makkelijk een vochtig doekje – door de Tissue Tube heb je makkelijk een vochtig doekje, je hebt hier wel water voor nodig waardoor er wel een flesje water aanwezig moet zijn. Hiervoor is dan weer de Compact Travel kit ontworpen zodat je altijd water erbij hebt.

 

Specificaties

Afmetingen: 3 cm x 12 cm

Kleur: doorzichtig wit

Materiaal: plastic

Opslag doekjes: 12

 

Over ons

Welcome towel is opgericht met het idee om bij te dragen aan een duurzame wereld. Om hier te komen moet je bij alles daarover blijven nadenken en alle kleine beetjes helpen. Wij proberen daarom alles zo duurzaam mogelijk te produceren verpakken en vervoeren. Hiernaast hebben wij daarnaast nog een aantal voordelen voor jouw!

  • Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie! Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij ons kan je 14 dagen heel eenvoudig retourneren.
  • Ook zorgen wij ervoor dat jouw bestelling helemaal GRATIS bij de deur wordt afgeleverd! Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening.