Bestelling en levering

Levertijd

Binnen Nederland streven wij ernaar dat uw pakketje binnen 2 a 3 werkdagen bij in huis is. Als er na meer dan 4 werkdagen nog steeds niks is ontvangen neem dan even contact met ons op en dan proberen wij er samen uit te komen!

 

Het leveren naar België duurt wat langer dan deze 3 werkdagen dus als u daar na 4 werkdagen nog niks ontvangen heeft hoeft u zich er nog geen zorgen over te maken. Als dit langer dan een week duurt kunt u gerust contact met ons opnemen en dan lossen wij het samen op!

 

Kosten verzending

In Nederland nemen wij de verzendkosten 100% voor onze eigen rekening en zorgen wij ervoor dat het pakketje helemaal GRATIS bij jouw deur wordt gebracht!

 

Als je de bestelling graag in België wilt laten afleveren, zorgen wij ervoor dat het pakketje helemaal GRATIS bij de deur wordt afgeleverd als de bestelwaarde boven de 19,95 is!

Als de bestelwaarde van je order onder de 19,95 blijft zorgen wij ervoor dat het pakketje voor maar €2,95 bij de deur wordt gebracht! 

Vragen over je bestelling

Is er nog iets onduidelijk over de bestelling of levering? De kans is groot da tje niet de enige bent, kijk even tussen de veelgestelde vragen om zo snel mogelijk een antwoord op je vraag te krijgen!