Het kan net even anders!

Als je ergens lekker wilt gaan eten is het altijd fijn om dat met frisse handen te kunnen doen. Toch ga je niet zo snel bij binnenkomst van een restaurant meteen even naar het toilet en als je eenmaal zit en het gezellig is blijf je liever lekker zitten en genieten met je vrienden of familie. Het is daarom fijn om aan tafel even je handen te kunnen opfrissen.

 

Op dit moment worden er elke dag 27000 bomen gekapt om te kunnen voorzien in de doekjes die je hiervoor kan gebruiken. Dit is natuurlijk heel veel en wij hebben iets nieuws gevonden om hier een einde aan te maken. Wij hebben het doel om ervoor te zorgen dat mensen geen wegwerp doekjes meer gebruiken maar hiervoor biologisch afbreekbare ‘Welcome Towels’ in de armen nemen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de eenmalige wegwerpdoekjes voorgoed verdwijnen en de aarde weer een stukje duurzamer maken.  

 

De Welcome Towels zijn leuke doekjes die groeien als ze in contact komen met water. Dit geeft een leuk effect en zo kan je op een tree-free en milieuvriendelijke manier toch jouw hygiëne verzorgen.

 

Waar wij voor staan

Ons doel is om een duurzamere wereld te creëren waar niemand iets moet inleveren op hygiëne!

Het is en zal altijd belangrijk zijn om goed voor je hygiëne te zorgen en de producten die je hiervoor gebruikt moeten goed zijn. Deze goede producten moeten dan ook zo gemaakt worden dat onze kinderen ze straks moeten gaan opruimen! Maar een duurzamere wereld betekent niet alleen recyclebare producten gebruiken maar nog veel meer.

Een duurzame wereld betekent ook dat dieren niet de dupe zijn van het testen van producten.

Een duurzame wereld betekent ook dat het afval bij de productie hergebruikt kan worden.

 

En een duurzame wereld betekent geen schadelijke, niet herbruikbare chemicaliën gebruiken voor de productie.

 

Wij staan voor een duurzamere wereld en zorgen er daarom ook voor dat al onze producten van milieu vriendelijke materialen worden gemaakt, niet worden getest op dieren, zoveel mogelijk afval hergebruiken en zo min mogelijk chemicaliën gebruiken.

 

Ook zorgen we ervoor dat er geen geur en kleur stoffen worden gebruikt (wel zo fijn als je het ‘pepermuntje’ toch in je mond stopt) Doordat er geen toevoegingen zijn en alles natuurlijk is hebben wij ervoor gezorgd dat wij een hypoallergeen product hebben gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat de doekjes voor iedere huidtype zijn en de pH-waarde van je huid niet verstoren maar toch lekker zacht aanvoelen.

Zo proberen wij steeds dichter bij een volledig duurzame wereld te komen en ons steentje bij te dragen!