Compact Travel kit

€ 9,95

Compact Travel kit

€ 9,95
Rating: 4.375 sterren
8 stemmen

Altijd en overal schone handen!

Zeker in deze tijd van het corona-virus is het noodzakelijk voor de gezondheid van iedereen om altijd je handen goed schoon te houden. Soms is het lastig om je handen schoon te maken als je niet in de buurt bent van een kraan met zeep. De oplossing hebben wij voor jou, dit zijn namelijk onze Compact Travel Kit!

 

De Compact Travel Kits zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk onderweg je handen schoon te houden!

 

Met de Compact Travel Kit kan je tot wel 5 keer je handen schoon maken, dit is uit te breiden met 12 keer door een Tissue Tube mee te nemen. 
Met een paar drukken op de knop groeit het gecomprimeerde doekje uit tot een vochtig doekje waar je snel en makkelijk je handen mee kan schoon maken. Het doekje is van natuurlijk materiaal en is dus niet schadelijk voor het milieu.

 

Makkelijk mee te nemen – de Compact Travel Kit past zelfs in een broekzak met de afmetingen van een kleine portemonnee  waardoor het makkelijk is om hem altijd bij je te hebben.

Altijd vochtige doekjes – met de Compact Travel Kit zorg je ervoor dat je altijd vochtige doekjes hebt die nooit uitgedroogd zijn. Dit komt doordat het water pas wordt toegevoegd als je de doekjes wilt gaan gebruiken.

Makkelijk bij te vullen – zowel het water reservoir en de opslag voor de doekjes zijn moeiteloos bij te vullen.

 

Specificaties

Afmetingen: 5,5 cm x 2,5 cm x 9,5 cm

Kleur: doorzichtig paars

Materiaal: plastic

Opslag doekjes: 5

Opslag water: 30 ml

 

Over ons

Welcome towel is opgericht met het idee om bij te dragen aan een duurzame wereld. Om hier te komen moet je bij alles daarover blijven nadenken en alle kleine beetjes helpen. Wij proberen daarom alles zo duurzaam mogelijk te produceren verpakken en vervoeren. Hiernaast hebben wij daarnaast nog een aantal voordelen voor jouw!

  • Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie! Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij ons kan je 14 dagen heel eenvoudig retourneren.
  • Ook zorgen wij ervoor dat jouw bestelling helemaal GRATIS bij de deur wordt afgeleverd! Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening.