Sale!

Portable Hygiene Tool

€ 30,00 € 22,50
Sale!

Portable Hygiene Tool

€ 30,00 € 22,50
Rating: 4.7083333333333 sterren
24 stemmen

Altijd en Overal Schone Handen!

Zeker in deze tijd is het noodzakelijk  om altijd je handen goed schoon te houden. Het is wel lastig om dit altijd te kunnen doen, zeker als er in de buurt geen kraan met zeep is. De oplossing om er toch voor te zorgen dat jij altijd en overal je handen schoon kan houden hebben wij de Portable Hygiene Tool samengesteld.

 

De Portable Hygiene Tool is speciaal ontwikkeld dat iedereen makkelijk zijn handen schoon kan houden!

 

Met de Portable Hygiëne Tool heb je tot wel 29x schone handen binnen handbereik en 50 doekjes om je tubes weer te kunnen hervullen. Door het compacte design voelt het alsof je altijd en overal een spa in je broekzak hebt. De doekjes zijn gemaakt van Cellulose wat wordt geproduceerd uit bamboe, de doekjes zijn daarom tree free en zijn daarom niet schadelijk voor het milieu! Wij zorgen er daarnaast voor dat er geen extra toevoegingen worden gedaan waardoor het volledig milieuvriendelijk blijft en geschikt is voor ieder huidtype.

 

Om de Portable Hygiene Tool te gebruiken moet je hem activeren. Het activeren is heel makkelijk en daarnaast ook nog eens leuk om te zien. Dit wordt gedaan door de volgende kleine stapjes.

 1. Haal een doekje uit de opslag
 2. Leg het doekje in de houder
 3. Druk 4-5 keer op het pompje
 4. Laat het doekje groeien
 5. Haal het doekje uit de houder en geniet van je avond handen

 

 

Voor ieder huidtype – door het natuurlijke materiaal en geen extra toevoegingen zijn de doekjes niet irriterend en verfrissen ze je handen.

 

Meer opties dan water – de doekjes kunnen naast water ook worden gecombineerd met een mengsel van alcohol of zeep om er zeker van te zijn dat je handen helemaal schoon zijn!

 

Altijd genoeg doekjes – doordat er in de Portable Hygiene Tool 2 Travel Tubes zijn toegevoegd heb je altijd genoeg doekjes om de hele dag schone handen te hebben.

 

Altijd genoeg water – door de simpele draaidop is het waterreservoir heel simpel bij te vullen zodat je altijd je pepermuntjes kan laten groeien tot verzorgende doekjes!

 

50 extra doekjes - om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg doekjes hebt hebben wij 50 extra doekjes bij jou bestelling gedaan zodat je je tubes kan blijven hervullen!

 

Specificaties

 • Afmetingen Doekjes: ᴓ2 cm x 1 cm
 • Afmetingen Travel Kit: 5,5 cm x 2,5 cm x 9,5 cm
 • Afmetingen Travel Tubes: ᴓ2,5 cm x 12 cm
 • Kleur: Doorzichtig paars en wit
 • Materiaal: duurzaam cellulose en plastic
 • Aantal Doekjes: 5 + 24 + 50
 • Aantal Travel Tubes: 2

 

Over ons

Welcome towel is opgericht met het idee om een duurzame wereld te creëren. Om hier te komen moet je bij alles daarover blijven nadenken en alle kleine beetjes helpen. Wij proberen daarom alles zo duurzaam mogelijk te produceren verpakken en vervoeren. Hiernaast hebben wij daarnaast nog een aantal voordelen voor jouw!

 • Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie! Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij ons kan je 14 dagen heel eenvoudig retourneren.
 • Ook zorgen wij ervoor dat jouw bestelling helemaal GRATIS bij de deur wordt afgeleverd! Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening.

 

Bestel vandaag nog je Portable Hygiene Tool met 25% KORTING