Palm Tray's

€ 14,95

Palm Tray's

€ 14,95
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Speelse uitstraling op tafel

Voordat je begint met eten is het altijd fijn als je dit met schone handen kan doen. Het is als je uit eten bent dan gezelliger om een doekje op tafel te hebben om zo even snel je handen te kunnen opfrissen. Met de Palm Tray’s kunnen de klanten op een leuke manier een vochtig doekje op tafel laten groeien.

 

De speelse Palm Tray’s hebben een leuke uitstraling op tafel en geven de klanten een leuke manier om hun handen op te frissen!

 

Met de Palm Tray’s kan je meerder klanten met 1 tray weer schone handen geven. De Palm Tray’s hebben een neutrale bruine kleur waardoor deze bij elke gedekte tafel past. Met deze Palm Tray’s zet je iets unieks op tafel en daarbij ook een duurzaam product waarbij deze extra makkelijk is op te ruimen door het duurzame wegwerp principe.

 

Makkelijk op te ruimen – de Palm Tray’s zijn heel makkelijk op te ruimen doordat deze als een geheel met de doekjes kunnen worden weggegooid, dit kan doordat het allemaal gemaakt is van een duurzaam materiaal

 

Duurzaam materiaal – de Palm Tray’s zijn gemaakt van natuurlijke palmbladen dus je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu!

 

Makkelijk te gebruiken – met de Palm Tray's is het heel simpel om een vochtig doekje te laten groeien, je legt een aantal doekjes op de tray en vervolgens kan hier wat water over heen worden gegoten waardoor de doekjes groeien.

 

Specificaties

Afmetingen: 17,5 cm x 11,5 cm x 2 cm

Kleur: verschillende tinten hout kleur

Materiaal: Palmblad

Aantal doekjes: dit kan zelf worden bepaald

Opslag water: dit moet apart er naast

 

Over ons

Welcome towel is opgericht met het idee om een duurzame wereld te creëren. Om hier te komen moet je bij alles daarover blijven nadenken en alle kleine beetjes helpen. Wij proberen daarom alles zo duurzaam mogelijk te produceren verpakken en vervoeren. Hiernaast hebben wij daarnaast nog een aantal voordelen voor jouw!

  • Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie! Ben je niet tevreden met je bestelling? Bij ons kan je 14 dagen heel eenvoudig retourneren.
  • Ook zorgen wij ervoor dat jouw bestelling helemaal GRATIS bij de deur wordt afgeleverd! Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening.